RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zanger Peter van Meel van The Jets overleden

1/2
UTRECHT - Zanger Peter van Meel van de Utrechtse band The Jets is overleden. Van Meel was al een paar maanden ernstig ziek. Hij is 77 geworden.

The Jets kregen onder meer bekend door hun versie van het nummer Pied Piper in 1966. Ze traden jarenlang veelvuldig op in binnen- Ún buitenland. Nadat the Jets ermee stopten, bleef Van Meel zingen. Onder meer bij de band VredenBurg.

"Geweldige vent met een prachtige stem", zegt Fred Rorive, drummer bij The Jets en VredenBurg. "Zijn hele leven bestond alleen uit muziek. Hij is zelf eerder deze maand in zijn rolstoel nog een paar nummers komen zingen." VredenBurg zal ook optreden op de uitvaart van Van Meel, zegt Rorive.SOUND OF THE SIXTIES
De band The Jets was voornamelijk in de sixties erg populair. Vorig jaar waren ze te zien in een uitzending van Gouden Tijden.

Gouden Tijden: De Sound of the Sixties met The Jets


Van Meel was ook vorig jaar oktober nog te gast in de live-uitzending van Radio M Utrecht en waagde toen zelfs een dansje.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -