Kort nieuws: Gewonde bij bosting Veenendaal

REGIO - * In Veenendaal zijn twee auto's op elkaar gereden. Op de Slaperdijk wilde een 42-jarige vrouw afslaan.
Een 46-jarige automobilist zag dit te laat en botste tegen haar aan. De vrouw raakte gewond aan haar rug, en is afgevoerd naar het ziekenhuis.
* Mariniers hebben in Huis ter Heide snel ingegrepen bij een verkeersongeluk. Een vrachtwagen botste op een personenauto. De man in de auto raakte gewond aan zijn nek. Een eenheid van het korps mariniers kwam toevallig langs en schoot de gewonden te hulp. Ook sleepten ze met hun voertuigen de auto's aan de kant.
* Maarssense kinderen gaan volgende week meepraten over een superspeelplaats in de wijken Reigerskamp en Fazantenkamp. Het gaat om het terrein in het park bij het Milieu Educatief Centrum en de kinderboerderij. De gemeente wil het avontuurlijk spelen bevorderen, om de jeugd meer te laten bewegen.
* De Landelijke Huisartsenvereniging (LHV) in Utrecht wil voorlopig niet praten met gezondheidsminister Klink. De LHV is boos over de bezuinigingen die Klink wil invoeren. Volgens de minister kostte de huisartsenzorg vorig jaar miljoenen meer dan begroot. Omdat dat dit jaar weer dreigt te gebeuren wil Klink ingrijpen.
* Maarssen gaat de overlast van zwerffietsen bij het station aanpakken. Dit najaar worden alle fietsen buiten de rekken en de fietswrakken weer weggehaald. Vooraf wordt iedereen gewaarschuwd met een sticker op de fiets.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.