RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Paes redt punt voor FC Utrecht: "Wist in welke hoek hij zou schieten"

1/4
UTRECHT - Doelman Maarten Paes heeft zijn ploeg een goede dienst bewezen tegen Heerenveen. De goalie stond een kwartier voor tijd oog in oog met Jens Odgaard en keerde de strafschop, waardoor FC Utrecht een punt mee terug neemt naar de Domstad.

Doelman Maarten Paes in gesprek met René van den Berg


"Ik vond dat we te slordig waren aan de bal", zo vertelt Paes aan René van den Berg. "Dan kun je constateren dat we eigenlijk tevreden moeten zijn met een punt", die vanaf zijn doel nog wel zag dat ploeggenoot Bart Ramselaar diep in blessuretijd de winnende nog op zijn schoen had.

Ramselaar zelf erkent dat zijn ploeg de betere kansen had, ondanks het magere veldspel. "Uiteindelijk gaat het om de kansen en de goals. Wat dat betreft deden wij niet onder voor Heerenveen", zo zegt Ramselaar, die tegenover RTV Utrecht stelt de samenwerking zonder bal op het middenveld nog beter moet. "Dat ligt niet aan de tegenstander, maar aan onszelf. Echt iets waar we nog aan moeten werken. Dat is geen kwestie van tijd, maar van voetbalintelligentie."

Bart Ramselaar: "Geen kwestie van tijd, maar van voetbalintelligentie"


De jonge sluitpost had een belangrijk aandeel in het 1-1 gelijkspel, door een penalty te stoppen. "Ik wist dat hij de vorige strafschop gemist had en in welke hoek hij de bal toen had geschoten. Daardoor wist ik nu dat ik lang moest wachten en kon ik de bal uiteindelijk keren. Extra lekker was dat ik daarna ook nog de rebound pakte."

Uitblinker Simon Gustafson praat na met RTV Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -