RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Automobilisten negeren rode kruizen boven de A2

STICHTSE VECHT - De politie heeft de handen vol gehad aan weggebruikers die de rode kruizen boven de A2 bij Maarssen negeerden. "Helaas is voor veel mensen nog steeds niet helemaal duidelijk wat een rood kruis betekent", schrijft de politie.

Op social media doet de politie een greep uit de verklaringen die agenten gisteren kregen tijdens de politiecontrole. "Ik heb niets gezien. Ik werd er niet tussen gelaten. Ik dacht dat ik pas na het rode kruis moest wisselen. Die mensen voor mij deden het ook. Ik wilde jullie helpen de andere automobilisten van de rijbaan af te sturen. Ik werd ook ingehaald. Ik was er nog niet voorbij."

De A2 tussen Maarssen en de Leidsche Rijntunnel richting Utrecht was dit weekend dicht omdat de hoofdrijbaan nieuw asfalt kreeg. Daarom waren er meerdere rijstroken afgesloten. Agenten schreven uiteindelijk meerdere boetes uit aan weggebruikers die de rode kruizen negeerden.

Op social media legt de politie overigens de regels nog maar een keer uit aan alle weggebruikers die "hun theorie-examen zijn vergeten".



Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.






Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -