RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gedreven Klaiber na karakterzege: "Ik ben bezig me weer te herpakken"

1/3
UTRECHT - Een gedreven Sean Klaiber was zondag één van de uitblinkers tijdens de overwinning van FC Utrecht op Willem II. De vleugelverdediger haalde in de eerste helft een cruciale bal voor het eigen doel weg en was in de tweede helft een van de sterkhouders toen zijn ploeg met tien man kwam te staan. "Vandaag hebben we laten zien dat we een team zijn, voor elke meter hebben we gestreden."

Sean Klaiber (FC Utrecht) praat na met René van den Berg


Klaiber verlengde een paar weken geleden zijn contract, maar kreeg daarna te maken met een lichte vormdip. Zondag herpakte hij zich en was hij defensief sterk en legde hij veel vuile meters af voor zijn ploeg. Hij ertkent in gesprek met René van den Berg dat hij er de voorbije weken veel bezig is geweest met de ontwikkeling van zijn eigen spel. "Vooral aanvallend wil ik nog meer betekenen voor het team. Op dit moment heb ik nog geen doelpunt of assist, dat moet toch beter."

Tot slot was Klaiber lovend over de wissels die binnen de lijnen kwamen tegen Willem II. "Die jongens brachten echt iets extra's." Een van de spelers die zijn opwachting na lange tijd weer eens maakte was Urby Emanuelson. De routinier verving Van de Streek en speelde een sterke wedstrijd.

Urby Emanuelson (FC Utrecht) blij na sterke rentree: "Kan nog steeds belangrijk zijn"


"Dat had de ploeg ook nodig en ikzelf ook", zo vertelt Emanuelson, die blij was met de kans die hij kreeg. "Daar loerde ik natuurlijk al een tijdje op. Ik heb het idee dat ik nog steeds belangrijk kan zijn voor de ploeg. Dat ben ik nog steeds, maar het liefst wil ik ook graag spelen natuurlijk."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -