RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Zoektocht naar zwemmer Maarsseveense Plassen gestaakt, nog altijd niet gevonden

1/3
MAARSSEN - De zoektocht naar de vermiste zwemmer bij de Maarsseveense Plassen is gestaakt, dat bevestigt de politie. In verband met de weersomstandigheden en de naderende zonsondergang is besloten te stoppen met zoeken. Morgenochtend wordt de zoektocht hervat.

De politie heeft het vermoeden dat de man nog niet uit het water is gekomen en houdt er rekening mee dat de man is overleden. Ook omdat een mede-zwemmer de man onderwater heeft zien verdwijnen.

Iets voor 15.00 werd groot alarm geslagen. De brandweer heeft meerdere gesprekken met getuigen gevoerd. "Daaruit concluderen we dat er iemand aan het zwemmen was, en dat die persoon nu waarschijnlijk nog steeds ergens in het water is."

Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen om - indien nodig - medische hulp te geven aan het slachtoffer. Die vertrok na een kleine twee uur weer.

De politie heeft enkele persoonlijke spullen in beslag genomen die op de kant lagen. Mogelijk zijn die van de drenkeling.

 De brandweer en politie hebben veel mankracht naar de plas gestuurd. De brandweer en politie hebben veel mankracht naar de plas gestuurd. | Foto: 112mediautrecht Brandweer bij de hoofdingang van de Maarsseveense Plassen. Brandweer bij de hoofdingang van de Maarsseveense Plassen. | Foto: 112mediautrechtHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -