Kort: Dronken automobilist vlucht voor politie

REGIO - Een 44-jarige man uit Leusden is aangehouden, omdat hij dronken achter het stuur zat. Agenten wilden de man vrijdagnacht op de Europalaan in Utrecht controleren, maar hij probeerde daaraan te ontkomen, en reed hard richting de A-12. Maar de politie was sneller, en zette de man aan de kant. Daar bleek dat ie te veel had gedronken en de man moest mee naar het bureau. Daar kreeg de Leusdenaar een procesverbaal en een rijverbod van drie uur.
* In Eemnes is op de Wakkerendijk een vrouw beroofd. Het 32-jarige slachtoffer stapte uit de bus, samen met een blond meisje en een man. De man pakte de vrouw vast en ging er vandoor het haar telefoon. De politie in Eemnes wil graag in contact komen met het blonde meisje dat ook uit de bus stapte en met twee mensen die vlak bij de overval hun hond uitlieten.
* In de Utrechtse binnenstad is een vandaal aangehouden. Donderdagavond rond 18.35 uur kreeg de politie een melding dat een man ruiten aan het ingooien was bij een pand aan de Lange Nieuwstraat. Personeel greep de 25-jarige man uit Nieuwegein. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.