Kort nieuws: Drie keer dronken in vijf jaar

REGIO - Een 25-jarige Bilthovenaar is voor de derde keer in vijf jaar aangehouden voor rijden onder invloed. Agenten controleerden de man omdat hij te hard reed, toen bleek hij te veel gedronken te hebben. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van zes uur.
* In Abcoude is een 70-jarige automoblist aangehouden omdat hij dronken achter het stuur zat. Agenten hielden de auto aan omdat hij met groot lich reed. Toen bleek dat hij te veel had gedronken kreeg hij een proces-verbaal.
* In Houten is de brandweer zaterdagochtend uitgerukt voor een autobrand op de Bovencamp. De geparkeerde wagen ging in vlammen op. De brand is waarschijnlijk ontstaan door een technisch mankement.
* Het fietspad in Abcoude tussen de Hoge Dijk en de Hollandse Kade wordt weer in ere hersteld. De route was in 2002 gesloten wegens de sociale onveiligheid in het tunneltje onder het spoor. Bij de spoorverdubbeling is de tunnel ook weggehaald en nu kan iedereen binnenkort er weer langs op de fiets.
* In een horecazaak aan het Utrechtse Janskerkhof is een man (31) aangehouden voor het slaan met een bierglas. Daarbij raakte een 19-jarige klant uit Bakel gewond.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.