RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

MDMA gevonden in bovenwoning Doorn, burgemeester sluit pand

DOORN - Burgemeester Frits Naafs van Utrechtse Heuvelrug heeft een bovenwoning aan de Dorpsstraat in Doorn voor vier weken gesloten. De politie trof eind september een aanzienlijke hoeveelheid drugs aan, waaronder MDMA en GHB. De woning zit boven restaurant SPOTT, recht tegenover het gemeentehuis. De eigenaar, zo benadrukt Naafs, heeft niets met de drugsvondst te maken.

Omwonenden hadden al langer het gevoel dat er vanuit de woning gehandeld werd in verdovende middelen. De politie stelde vervolgens een onderzoek in. "Het laat zien dat het van doorslaggevend belang is dat mensen verdachte situaties, vermoedens van drugshandel en hennepkwekerijen blijven melden bij de politie", aldus Naafs.

De burgemeester zegt dat handel in drugs in zijn gemeente keihard wordt aangepakt. "Drugsbezit en drugshandel vormt een ernstige inbreuk op de openbare orde en leidt tot een onprettige en onveilige leefomgeving. Elke inwoner moet zich veilig voelen in de eigen buurt of wijk. Onze samenwerking met de politie vormt de basis voor een gezamelijk effectief optreden tegen dit soort misstanden. Wij toleren geen drugsoverlast in de gemeente."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -