Powel schiet GVVV in slotfase langs hekkensluiter

VEENENDAAL - GVVV heeft in de Tweede Divisie een moeizame overwinning geboekt op bezoek bij Scheveningen. Berry Powel schoot twee minuten voor tijd de beslissende 0-1 binnen tegen de hekkensluiter.
Verslaggever Mark Kloostra over de winst van GVVV

WEINIG OVERTUIGING

In de eerste helft wist geen van de ploegen te scoren. Ook de kansen waren aan beide kanten spaarzaam. Tegen de hekkensluiter van de competitie lukte het GVVV om niet te overtuigen.
In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde als in de eerste helft, want vermakelijk was het niet voor de aanwezige toeschouwers. In de laatste twintig minuten voerde GVVV de druk op richting Scheveningen, maar verder dan randje zestien wisten de Veenendalers niet te komen. De grootse kans was misschien wel in de 80e minuut voor Scheveningen. Rowdy van der Putten kopte de bal op de paal.

POWEL

Twee minuten voor tijd viel de beslissing dan toch in Scheveningen. Het was Berry Powel, wie anders, de een rebound uit het niets binnen werkte. Met zijn vierde van het seizoen bepaalde hij de eindstand op 0-1.
88' Berry Powel [0-1]
Na acht wedstrijden in de Tweede Divisie staat GVVV in de middenmoot met 11 punten. Scheveningen blijft laatste met 2 punten.