RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

John de Wolf na dit seizoen weg bij Spakenburg: "Dat is gevoel"

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - John de Wolf gaat na dit seizoen weg bij Spakenburg. Dat maakte de oefenmeester van de Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg bekend na afloop van de derby tegen IJsselmeervogels, die in 2-2 eindigde.

Dat bevestigde de trainer tegen RTV Utrecht. "Ik heb afgelopen maandag met de nieuwe technische commissie gesproken. Ik heb zelf gekozen om te stoppen. Dat is gevoel", laat De Wolf weten.

John de Wolf: "Ik zal de club achterlaten waar het hoort"


EIGEN BESLISSING
"Die nieuwe mensen van de TC wil ik de tijd geven om een geschikte nieuwe trainer te vinden. Als ik dat gevoel heb, moet ik dat zelf doen. We zouden het nieuws vandaag na de wedstrijd naar buiten brengen. Het was wel even stil in de groep toen ik het vertelde, maar ze moeten het niet lezen in het nieuws", vindt de trainer.

"Het is mijn eigen beslissing. Het is in goed overleg gegaan, maar ik heb het aangegeven. Ik zal alles blijven geven voor deze club en ik zal de club achterlaten waar het hoort. We hebben nog een lange weg te gaan. Er moet snel duidelijkheid komen en we gaan volgende keer tegen TEC zorgen dat we een overwinning gaan behalen."

REACTIE OP DE DERBY
De Wolf vindt dat Spakenburg als morele winnaar uit de derby kwam. "Als je van een 2-0 achterstand terugkomt, dan kan je dat wel zeggen. Ik denk dat we de tweede helft niet opgeven. We rechten de rug en komen terug naar 2-2", aldus De Wolf. "Bij vlagen in de tweede helft creŽren we de rust, maar die gasten werken keihard. Wij gaan nog wel in het linkerrijtje raken, daar hoeft niemand bang voor te zijn."

De Wolf is sinds 2017 trainer van Spakenburg, nadat hij de overstap maakte van het Veenendaalse GVVV. Met de Blauwen promoveerde de oud-voetballer van de Derde Divisie naar de Tweede Divisie.

Het huidige Tweede Divisie-seizoen begon teleurstellend voor Spakenburg. Pas in de zevende wedstrijd werd de eerste zege geboekt. De Blauwen bivakkeren nog wel onderin de competitie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -