Peperdure Lamborghini uit Utrecht crasht tijdens trouwstoet

UTRECHT - Een peperdure Utrechtse Lamborghini is gisteravond zwaar beschadigd geraakt bij een ongeluk in Maasdijk. De bolide, met een nieuwwaarde van ruim 3 ton, maakte deel uit van een trouwstoet en is gehuurd van autoverhuurbedrijf Meijers aan de Amsterdamsestraatweg.
De Lamborghini Huracán Spyder kwam met hoge snelheid een kruising opgereden en raakte daar een bestelauto. De sportwagen kwam vervolgens tot stilstand tegen een paal. Tot overmaat van ramp ontstond na de botsing een opstootje.
Een medewerker van autoverhuurbedrijf Meijers laat aan RTV Utrecht weten dat alle auto's goed verzekerd zijn. "Alleen dat staat natuurlijk los van de schuldvraag. Maar we weten niet wat er feitelijk gebeurd is, dat moet politie-onderzoek uitwijzen."
Zo is het nog onduidelijk wie achter het stuur van de Lamborghini zat. Officieel mag alleen de persoon die de auto huurde 'm besturen. Een van de deelnemers van de trouwstoet zou de inzittende van de bestelauto, een beveiliger, in haar gezicht hebben gespuugd. De politie heeft een persoon aangehouden: een 23-jarige man uit Zaltbommel.
Verhuurbedrijf Meijers bestaat al negentig jaar in Utrecht. Het bedrijf hoopt zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben over de situatie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.