RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Onderzoek naar gewelddadige overvallen in Griftpark, vannacht en zondag was het weer raak


UTRECHT - In het Utrechtse Griftpark zijn vannacht twee mannen beroofd van hun telefoons en horloge. Daarbij werd gedreigd met een mes. Afgelopen zondag nog, maar ook de afgelopen zomermaanden, zijn er in het Griftpark en omgeving meerdere berovingen geweest. De politie onderzoekt of er een verband is.

Bij de beroving van vannacht zaten de slachtoffers op een bankje aan de kant van de kinderboerderij, recht tegenover de bekende bult in het Griftpark. Tussen middernacht en 00.20 uur werden ze aangesproken door drie mannen op een scooter. Zij vroegen de slachtoffers of ze hasj besteld hadden. Toen ze antwoordden van niet reed het drietal weer weg, om kort daarna weer terug te keren.

Een van de berovers pakte een slachtoffer van achteren in een nekklem en bedreigde hem. Intussen werd zijn vriend bedreigd met een mes. De slachtoffers moesten zowel hun telefoons (Samsung) als hun portemonnee en horloge afgeven. Toen één van hen dit niet snel genoeg deed, kreeg hij een klap in zijn gezicht.

Vervolgens reden de daders weer weg in de richting van de Kardinaal de Jongweg op hun scooter, die telkens uitviel. Een uitgebreid signalement van de drie lichtgetinte twintigers staat op de site van de politie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -