RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Slachtoffer bekneld in vrachtwagencabine na ongeluk op A12 bij De Meern


DE MEERN - Op de snelweg A12 bij De Meern is ťťn persoon bij een ongeluk bekneld geraakt in een vrachtwagencabine. Dat gebeurde bij een aanrijding tussen twee vrachtwagens.

De brandweer moest uitrukken om het slachtoffer uit de cabine te bevrijden. "De beknelde persoon is inmiddels bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel", aldus de brandweer. Hoe het slachtoffer eraan toe is, is nog onbekend.

Na het ongeluk werden twee rijstroken afgesloten. Dit veroorzaakte files. Die stonden er hoe dan ook al rondom Utrecht vanwege protesterende boeren die vandaag demonstreerden in De Bilt. De vrachtwagens die bij het ongeluk betrokken waren, maakten voor zover bekend geen deel uit van het boerenprotest.


Vanwege de files door de boerenprotesten werd het slachtoffer, bij hoge uitzondering, in de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht in plaats van met een ambulance.

Heftig vrachtwagenongeluk op A12 bij De Meern


 Bekneld slachtoffer ongeluk A12 raakte zwaargewond Bekneld slachtoffer ongeluk A12 raakte zwaargewond | Foto: 112mediautrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -