RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

N411 tussen Bunnik en Utrecht extra nacht dicht


BUNNIK - De N411 tussen de Mereveldseweg in Utrecht en de Van Zijldreef in Bunnik wordt een extra avond en nacht afgesloten voor doorgaand verkeer. Op donderdagavond 24 oktober vanaf 20:00 uur tot vrijdagochtend 25 oktober 06:00 uur wordt de laatste asfaltlaag gelegd. Dat kon vanwege slecht weer eind september niet door gaan.

Ook komend weekend gaat de weg dicht. Vanaf 20:00 uur vanavond zijn omleidingsroutes ingesteld. Fietsers, voetgangers en aanwonenden kunnen via de Koningslaan de werkzaamheden wel passeren. Bussen rijden een alternatieve route. Maandagochtend voor de spits is de weg weer begaanbaar.

Doel van de herinrichting van de N411 is het verbeteren van de verkeersveiligheid. Zo is bij Restaurant Vroeg de kruising aangepakt. Tijdens de opknapbeurt van de provinciale weg worden ook nieuwe groenstroken aangelegd.

Recent is de tunnel onder de A12 bij Vechten geschilderd en is de verlichting verbeterd. De provincie Utrecht heeft een speciale website over de werkzaamheden aan de N411. Daar staan onder andere de omleidingsroutes op weergegeven.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -