RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Groepje Utrechtse jongeren bedreigd met pistool en mes bij mislukte beroving

UTRECHT - Een groepje jongeren is op 17 oktober het slachtoffer geworden van een poging tot beroving. Daarbij werd de groep bedreigd door drie daders, die de jongeren met een pistool en een mes bedreigden. De recherche is nu op zoek naar die drie daders.

De jongeren stonden op donderdagavond rond half negen onder de brug van de Marnixlaan in Utrecht. Terwijl ze daar stonden, liepen de drie daders op ze af. Nadat de jongens eerst wat woorden hadden gewisseld met het groepje, bedreigden zij het vriendengroepje met een pistool en een mes.

BANG
De jongeren begonnen daarop de schreeuwen en te gillen, uit angst dat de wapens tegen ze zouden worden gebruikt. De daders kozen al snel het hazenpad en renden in de richting van de Kloosterlaan. Hierna is de politie gebeld en zijn agenten naar het huisadres van een van de slachtoffers gekomen om daar het verhaal aan te horen.

De recherche is nu dringend op zoek naar deze daders en ook naar getuigen van deze poging tot beroving. Denkt u iets gezien te hebben? Neem dan contact op via 0900-8844 of meld je anoniem via 0800-7000.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -