RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV wint ook niet van AFC op eigen veld


VEENENDAAL - GVVV heeft in de Tweede Divisie op eigen veld verloren van regerend kampioen AFC. De Veenendalers gingen met 1-3 onderuit.

Na slecht uitverdedigen van Joeri Potjes was het AFC-aanvaller Yordi Teijsse die in de 27e minuut profiteerde. Hij schoot de 1-0 binnen namens de Amsterdammers tegen de Veenendalers.

POWEL
De 39-jarige Berry Powel laat wekelijks zien dat hij nog van grote waarde is voor GVVV. Twintig minuten voor tijd liet hij tegen AFC opnieuw zijn klasse zien. De spits kapte met één beweging een verdediger en de doelman uit en wipte de 1-1 vervolgens het doel in. Dit keer bleek de treffer van Powel niet voldoende, vier minuten na zijn treffer stond de 1-2 voorsprong voor AFC er. Ditmaal scoorde Raily Ignacio voor de Amsterdamse ploeg.

In de blessuretijd leek Powel de gelijkmaker binnen te koppen, het Veenendaalse publiek stond al op de banken, maar de bal vloog tegen het zijnet. In de daaropvolgende aanval wist Teijsse met zijn tweede van de middag de eindstand op 1-3 te bepalen in het voordeel van de bezoekers.

27' Yordi Teijsse [0-1]
70' Berry Powel [1-1]
74' Raily Ignacio [1-2]
90+1' Yordi Teijsse [1-3]

GVVV heeft dit seizoen in de Tweede Divisie nog altijd niet in eigen huis gewonnen. De Veenendalers staan met elf punten twaalfde.

VERPLAATST
Terwijl de competitie in de hoogste amateurklassen dit weekend stil ligt, speelde GVVV tegen AFC. Dat duel stond gepland voor 18 januari, maar is naar voren gehaald omdat de Amsterdamse club die dag op de kop af 125 jaar bestaat en dat groot gaat vieren.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -