RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Trots overheerst bij FC Utrecht na historische zege: "Echt fantastisch van de jongens"


UTRECHT - FC Utrecht boekte zaterdagavond een historische zege op PSV. De ploeg van John van den Brom won voor de tiende keer in de geschiedenis van de Eindhovenaren en dat deed dat ook nog eens met dikke cijfers: 3-0. Het was de grootste zege ooit die geboekt werd op PSV. Het maakt de trainer uit Amersfoort vooral trots, zo vertelde hij na afloop in gesprek met RTV Utrecht

John van den Brom in gesprek na de historische zege op PSV


"We hebben het een topploeg als PSV het voetballen onmogelijk gemaakt", aldus Van den Brom. "Ik ben vooral trots dat we dat de hele wedstrijd hebben volgehouden. Vlak na rust werd het elftal van de FC Utrecht-trainer daarvoor beloond, toen Sander van de Streek de score opende. "Dat vond ik heel mooi voor hem, want hij zat er een beetje mee dat hij al een tijdje niet gescoord had. Natuurlijk, het was een gelukje, maar het was wel op een heel lekker moment." Het was Van de Streek's tweede treffer dit Eredivisieseizoen.

Ook Joris van Overeem kreeg complimenten van zijn trainer. De middenvelder maakte na langdurig blessureleed zijn rentree in het duel met PSV en deed dat met verve. Het was pas zijn eerste Eredivisiewedstrijd dit seizoen. "Ik heb hem net even speciaal benoemd in de groep. Complimenten voor hem, want hij was echt waanzinnig goed. Hij bracht balans op het middenveld, waardoor anderen ook beter gingen spelen."

René van den Berg praat na met Joris van Overeem


Voor Adam Maher was het een speciale avond, die hij nog eens extra glans gaf door te tekenen voor de tweede, bevrijdende treffer. De middenvelder nam het op tegen PSV, de club waar hij onder andere landskampioen mee werd, maar na een mindere periode moest vertrekken. Hij is blij met zijn treffer, maar speelde niet met revanchegevoelens. "Ik heb daar gewoon een hele mooie tijd gehad en dat koester ik", aldus Maher. "Maar dat dat doelpunt zat er wel lekker in, hè."

Adam Maher: "Complimenten voor het hele team"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -