RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie houdt vermoedelijk inbrekersduo aan in de Meern


DE MEERN - Met de arrestatie van twee jongens op een gestolen scooter lijkt de politie in één moeite door een serie woninginbraken te hebben opgehelderd in de Meern. Het duo werd aangehouden in de buurt rond de Oudenrijnsingel, waar deze maand al vijf keer is ingebroken.

Een surveillerende agent zag de jongens om ongeveer 19.50 uur rondrijden. Toen ze hun scooter geparkeerd hadden, kwam de agent erachter dat die als gestolen geregistreerd stond. Hij ging dan ook achter het duo aan.

Volgens de politie hadden de jongens een ''klein arsenaal aan breekvoorwerpen'' bij zich en konden ze niet uitleggen wat ze in de buurt te zoeken hadden.

''We durven voorzichtig te stellen dat we één of meerdere inbraken hebben voorkomen daar gisteren'', schrijft de politie op Facebook. Een van de verdachten werd vorige week samen met twee anderen ook al aangehouden in dezelfde buurt. Ook toen had hij inbrekersgereedschap bij zich.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -