Schoten gehoord tijdens gewapende woningoverval Hollandsche Rading

HOLLANDSCHE RADING - Drie mannen vielen gisteravond een woning binnen aan de Vuursche Dreef in Hollandse Rading. Na een worsteling in de tuin vertrokken de overvallers snel. De bewoners hoorden toen schoten van een vuurwapen.
Een van de bewoners raakte gewond aan zijn knie toen hij de tuin in rende. De politie is aan het onderzoeken of er ook daadwerkelijk geschoten is. De drie verdachten vertrokken in de richting van het spoor in een auto, vermoedelijk een Renault Laguna. Of er buit is gemaakt kan de politie nog niet zeggen.

SIGNALEMENT

Het voorval gebeurde rond 22.15 uur. De man die aanbelde bij de woning is lichtgetint met een "glad gezicht". Hij is ongeveer 1.80 meter lang en droeg een zwarte jas met capuchon en een zwarte broek en zwarte schoenen.
De tweede verdachte is tussen 1.75 en 1.80 meter lang, donker getint en heeft grote ogen. Hij droeg donkere kleding met een zwarte sjaal en een zwart petje. De derde verdacht kwam als laatste de woning binnen. Hij was het langst: tussen de 1.80 en 1.85 meter, hij droeg ook donkere kleding en een donkere muts of capuchon.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.