RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Supportersvereniging FC Utrecht haalt uit naar Johan Derksen: "Band met Van den Brom is prima"

UTRECHT - Zowel de supportersvereniging van FC Utrecht als Bunnikside.nl zeggen volledig achter trainer John van den Brom te staan. Ze reageren op uitlatingen van Johan Derksen in Veronica Inside. Hij zei maandag en vrijdag dat hij mensen van de supportersvereniging heeft gesproken die erg ontevreden zijn over Van den Brom. De trainer zou afstandelijk zijn en niet tegen kritiek kunnen. "Er is geen chemie tussen de supportersvereniging en Van den Brom", sprak Derksen.

Teun den Hartog, voorzitter van de supportersverenging van FC Utrecht, zegt tegen RTV Utrecht dat de voetbalanalist onrust stookt. "Hij heeft niemand van ons gesproken. Laat hem maar zeggen met wie dan. Het is gewoon absoluut niet waar. We wilden er eerst geen aandacht aan besteden, maar nu hij ons tot twee keer heeft genoemd en we veel vragen van supporters en pers krijgen, willen we toch reageren. Kijk: als het zo is, is het zo, maar het klopt echt niet. Wij zijn als supportersvereniging altijd kritisch, maar we hebben geen reden om kritisch te zijn over John van de Brom, zo simpel is het. Het is uit de lucht gegrepen en volkomen onjuist."

BUNNIKSIDE
Ook Bunnikside.nl haalt uit naar Derksen. "Stemmingmakerij en een aanval. Op de positie van John en de positie van de supportersvereniging. Met Valentijn Driessen hebben ze iemand in huis die Ten Hag via elke kant probeert te bekritiseren en met Derksen hebben ze nu iemand die denkt te weten hoe de verhoudingen liggen binnen FC Utrecht en hoe de band tussen de supporters en Van de Brom is. Johan, de band is prima! De band is zelfs zeer goed te noemen."

Bunnikside.nl en SV FC Utrecht benadrukken dat er vorige week nog een technische avond is geweest, waarbij de supportersvereniging, fans en het technische kader aanwezig waren om met elkaar in gesprek te gaan. "John van de Brom had een mooie en indrukwekkende speech. Een visie waar wij ons goed in kunnen vinden."

RESEARCH
Volgens de Bunnikside stookt Derksen in een goed huwelijk. "Had research gedaan, had de voorzitter van de supportersvereniging gebeld om daadwerkelijk te kunnen verifiëren hoe de band met John is. In plaats van maar wat te roepen en zomaar een gehele vereniging hierbij te betrekken."

Hieronder een van de fragmenten waarin Derksen over FC Utrecht spreekt. Hij zegt onder meer dat de supporters Van den Brom "echt een nare trainer vinden voor FC Utrecht".

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -