RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Explosief ontploft in woning Driebergen, geen gewonden

1/2
DRIEBERGEN-RIJSENBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag, zo rond twee uur, is aan de Lange Dreef in Driebergen een explosief tot ontploffing gekomen. Er is niemand gewond geraakt, maar de woning is wel erg beschadigd.

Wat er precies in de woning is gebeurd en om wat voor explosief het gaat, is niet bekend. Wel weet de politie te vertellen dat het explosief van buiten naar binnen is gegooid. De grote voorruit van de woning bleek nadien volledig gesneuveld. Volgens een omwonende woont er in de woning een wat ouder stel.

De politie heeft urenlang onderzoek gedaan in en rondom de woning, maar kon nog niets zeggen over waarom het explosief in het pand is gegooid. De straat ter hoogte van het pand was daardoor volledig afgesloten. De woning is nu zelf ook voor forensisch onderzoek verzegeld.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien op de Lange Dreef in Driebergen. Tips kunt u doorbellen naar 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-7000.

 De politie deed vannacht onderzoek en zette de straat af. De politie deed vannacht onderzoek en zette de straat af. | Foto: Michiel van Beers


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -