RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tweeduizend bezoekers bij open dag ziekenhuis St. Antonius Woerden

WOERDEN - Ervaren hoe het is om oud te zijn door het dragen van een ouderenpak, een cursus reanimeren volgen of een rondje lopen door een oog en een darm: ruim tweeduizend mensen hebben vandaag een kijkje genomen in ziekenhuis St. Antonius in Woerden tijdens een open dag.

Begin dit jaar kondigde het ziekenhuis aan de zorg in Woerden anders in te richten. Het ziekenhuis verplaatst de OK-dagbehandelingen in de loop van volgend jaar naar Utrecht en Nieuwegein. Dat was ook aanleiding om nu de open dag te organiseren.

"We willen heel graag laten zien wat er allemaal gebeurt in onze locatie in Woerden en waarvoor patiŽnten er allemaal terechtkunnen", vertelt Anneke Klok, een van de initiatiefnemers van de Open Dag en teamhoofd polikliniek Kindergeneeskunde.


Bezoekers konden vandaag de medewerkers ontmoeten en de poliklinieken bezoeken. Die zijn normaal gesloten in het weekend (het ziekenhuis is alleen doordeweeks overdag geopend), maar waren nu voor de open dag geopend. Artsen en verpleegkundigen gaven mini-college's over behandelingen die gegeven worden. Kinderen konden bijvoorbeeld naar een poppendokter.

Het ziekenhuis maakte ook zelf een kort filmpje van de open dag.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -