Verkeerschaos op industrieterrein Laagraven: "We staan al drie uur vast"

© Bernard Brosi
NIEUWEGEIN - Verkeer op industrieterrein Laagraven staat muurvast door een wegafsluiting op de Ravenswade. Bezoekers worden via een andere toegang wel toegelaten tot onder meer het parkeerterrein van bouwmarkt Hornbach, maar kunnen daarna geen kant meer op.
Automobilisten meldden dat ze "al wel tot drie uur vaststaan". Een ooggetuige meldt om 16.55 uur dat het inmiddels "voorzichtig een beetje rijdt". Het zal volgens hem nog wel even duren voordat iedereen van zijn plek is. Automobilisten staan vast op de parkeerplaats van de Hornbach en ook op de omliggende wegen staat het muurvast.

WERKZAAMHEDEN

De provincie Utrecht was bezig met wegwerkzaamheden op de Ravenswade. Daardoor liep het volgens een woordvoerder sneller vast als het druk is op het industrieterrein. Ze zegt dat de werkzaamheden inmiddels afgerond zijn, maar dat de eigenaar van het terrein nog bezig is met de aanleg van een pad. De werkzaamheden waren in opdracht van een projectontwikkelaar. Morgen wordt bekeken of er borden verkeerd stonden en of er andere maatregelen nodig zijn.
Automobilisten worden weggeleid via de Liesbosch. Ook de oude afslag op de Ravenswade is sinds ongeveer 17.15 uur weer open voor verkeer richting Nieuwegein. Het rijdt er nog altijd erg langzaam.
Verkeerschaos op Laagraven
Verkeerschaos op Laagraven © Bernard Brosi
Ook het verkeer op de omliggende wegen staat vast
Ook het verkeer op de omliggende wegen staat vast © Google maps

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.