Kort nieuws: Nieuwe ombudsman Amersfoort

REGIO - Marliz Schellekens wordt de nieuwe ombudsman van de gemeente Amersfoort. Ze volgt Cokkie Feith op en begint in januari. Een ombudsman is een externe en onafhankelijke instantie waar burgers terecht kunnen met klachten over de behandeling door hun gemeente.
* In Rhenen is een fietser onder een bus gekomen. Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag op de Lijnweg. De traumahelikopter is ter plaatse gegaan. Volgens de politie ziet het er ernstig uit. Het slachtoffer is inmiddels naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.
* Op de A12 richting Utrecht zijn een aantal auto's op elkaar gebotst. Door het ongeluk ontstond een file van een twee kilometer tussen Maarsbergen en Driebergen. Over eventuele gewonden en de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.
* Een automobiliste in Werkhoven heeft meerdere botbreuken opgelopen bij een ongeluk met een tractor. Op de Werkhovenseweg kwam de tractor plotseling uit een zijstraat rijden. De vrouw kon een aanrijding niet meer voorkomen. Ze liep een gebroken nekwervel, een gebroken pols en een gebroken rib op. Tegen de 54-jarige tractorbestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.