Politie zoekt getuigen van laffe overval op twee vrouwen in Overvecht

© Politie.nl
UTRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving nabij de Tiberdreef in Overvecht gisteravond. Twee vrouwen werden vastgegrepen en ernstig bedreigd. Na de beroving zijn de daders gevlucht.
De twee vrouwen liepen gisteravond vanuit Overvecht Zuid naar station Overvecht. Om op het station te komen, namen ze het voetpad op de groenstrook die langs het spoor loopt. Daar, in die groenstrook in de buurt van de Tiberdreef, werden ze door drie onbekende mannen beroofd. Het gaat om jonge daders van rond de twintig jaar.

GETUIGE

De daders stalen de rugzak van een van de vrouwen met daarin haar persoonlijke eigendommen. De beroving kwam plots tot een einde toen zich een getuige aandiende die de rovers verstoorde. De drie daders gingen er op de fiets vandoor richting het Vader Rijncollege.
De politie is naarstig op zoek naar de daders en ook naar de getuige die plotseling ten tonele verscheen. Er is ook een signalement uitgegeven.
Heeft u tips? Bel dan de recherche via 0900-8844. Liever anoniem een tip doorgeven? Dat kan via telefoonnummer 0800-7000. Ook als u twijfelt of uw informatie waardevol is, kunt u altijd bellen om uw tip door te geven. Alle informatie kan helpen om deze zaak op te lossen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.