RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Voorzitter COC Midden-Nederland kondigt afscheid aan

PROVINCIE UTRECHT/UTRECHT - Voorzitter Simon Timmerman van COC Midden-Nederland heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij neemt in januari afscheid bij een receptie voor de 70ste verjaardag van de belangenclub voor lesbiennes, homo's, biseksuelen, trans- en interseksepersonen.

Timmerman trad vier jaar geleden toe tot het bestuur van het regionale COC, nadat hij als voorzitter van de Utrechtse homo-emancipatiestichting Pann was teruggetreden. Na twee termijnen vindt hij het tijd om de voorzittershamer door te geven.

"Mijn rol als voorzitter heb ik altijd gezien als een tweede, en hele leuke, baan. Dit deed ik altijd zeer gemotiveerd, met veel toewijding en energie. Ik heb geconcludeerd dat ik diezelfde motivatie, toewijding en energie niet nogmaals een termijn kan leveren bij COC Midden-Nederland", aldus Timmerman in zijn brief aan de leden.

Als voorzitter leidde Timmerman onder meer drie jaar geleden de campagne om meer regenboogvlaggen te hijsen in gemeenten in de regio. Ook was hij namens het COC organisator van de jaarlijkse Walk of Love in Utrecht.

Het bestuur van COC Midden-Nederland heeft inmiddels een vacature opengesteld voor post van voorzitter. De organisatie is sinds 18 januari 1950 in de regio Utrecht actief en is is inmiddels vertegenwoordigd in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist, Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren, Culemborg, Nijkerk en Scherpenzeel.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -