RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twee incidenten in Montfoort van man die jongens lastigvalt

MONTFOORT - Twee jongens in Montfoort hebben volgens de wijkagent 'precies gedaan wat je moet doen' toen zij, in twee losse incidenten, werden aangesproken door een onbekende man. Die zat in een bestelbus en vroeg of de kinderen wilden instapppen. De jongens hadden daar geen zin in en renden meteen naar huis.

De eerste keer dat de man een jongen benaderde, was vorige week donderdag. Toen begon hij rond 20.00 uur een gesprek met een 11-jarige jongen die op het fietsspad langs de N228 reed. Hij vroeg of de fietser niet in zijn auto wilde stappen. De jongen had daar geen behoefte aan en reed meteen naar huis.

Gisteren gebeurde iets soortgelijks op de Bovenkerkweg. Een 9-jarige jongen liep daar rond 17.45 uur over straat toen een man in een zwarte bestelauto vroeg of hij niet wilde instappen. Ook die jongen weigerde en ging direct naar huis.

Na beide incidenten is de politie meteen in actie gekomen maar dat leverde nog niks op. Daarom is de politie op zoek naar getuigen of mensen die de man denken te herkennen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -