RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Opnieuw minderjarige jongens aangehouden voor gewelddadige beroving homo na nepdate Bilthoven

BILTHOVEN - De politie heeft drie nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar een geweldadige straatroof in Bilthoven. Eerder werden in dezelfde zaak ook al drie jongens opgepakt.

Het incident gebeurde op 16 augustus. Het slachtoffer was een man van 47 jaar uit Soest. Hij had via een dating-app een afspraakje gemaakt met een andere man, althans, dat dacht hij. De 'date' liep uit op een nachtmerrie. Het slachtoffer werd door een groep van zes jongens bedreigd met een vuurwapen en mishandeld.

In de tv-programma's Bureau Hengeveld en Opsporing Verzocht was aandacht voor de zaak. Volgens de politie heeft de media-aandacht geleid tot zeer bruikbare informatie van kijkers, waarna de verdachten konden worden aangehouden.

De verdachten die nu zijn opgepakt zijn een jongen van 15 uit Utrecht en twee 17-jarige jongens uit Bilthoven. De drie verdachten die eerder al werden gearresteerd komen uit Zeist en Bilthoven.

Uit onderzoek van de recherche bleek dat er mogelijk nog een man slachtoffer is geworden van deze groep. De politie weet niet wie dit is, maar wil erg met hem in contact komen. Diegene kan zich melden via 0900-8844 of bij het team Roze in Blauw via 088 -1691234.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -