RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vrachtwagen kantelt, Diefdijk urenlang afgesloten

1/2
SCHOONREWOERD - Op de Diefdijk bij Schoonrewoerd is vanmorgen een vrachtwagen die een asfaltfrees vervoerde gekanteld. De chauffeur wilde rond 06.45 uur een auto passeren toen hij in de berm terecht kwam. De chauffeur kon niet meer voorkomen dat de vrachtwagen kantelde en daarbij deels van de dijk gleed.

De bestuurder van de auto had zijn voertuig geparkeerd op de dijk en was daar aan het werk. Hij zag hoe de truck voorbij zijn auto reed en, vermoedelijk door de zachte berm, weggleed. "Op dat moment was het voor de chauffeur al te laat en ging zijn combinatie glijden. Toen heb ik met een omstander de man uit de vrachtwagen geholpen en de politie gebeld," zo laat de geschrokken DaniŽl Vroege weten.

Volgens een woordvoerder van de politie kwam de chauffeur met de schrik vrij. Een gespecialiseerd bergingsbedrijf zal nog uren nodig hebben om de vrachtwagen weer rechtop te krijgen. De Diefdijk, tussen Leerdam en Schoonrewoerd, is tijdens de berging afgeloten.

 Het wegtakelen van de vrachtwagen is een tijdrovende klus Het wegtakelen van de vrachtwagen is een tijdrovende klus | Foto: JS MultimediaHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -