RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Roof BMW-motor gefilmd, een van de daders kijkt recht in de camera

1/3
ABCOUDE - De politie heeft in Bureau Hengeveld bewakingsbeelden getoond van drie mannen die een kostbare BMW-motor hebben gestolen in Abcoude.

De dieven sloegen toe bij een appartementencomplex aan de Spoorlaan. De eigenaar had zijn motor daar in de parkeergarage gezet, maar de mannen wisten de toegangsdeur van het complex in te trappen en het slot van de motorfiets door te slijpen.

Op beelden is te zien hoe de dieven vertrekken met de motorfiets. Ze duwen het voertuig van bijna 240 kilo de helling van de parkeergarage op en verdwijnen. De mannen zijn vrij goed te zien op de beelden van de parkeergarage. Een van hen kijkt zelfs recht in de camera.

De gestolen motor is een BMW R1200GS uit 2017 met blauwe kappen. Hij kostte nieuw zo'n 20.000 euro, is origineel voorzien van het kenteken 50-MH-ND en heeft een kilometerstand van rond de 75.000.

 Dit type motor is gestolen. Dit type motor is gestolen. | Foto: Politie

Wat ook opvalt aan de motor is dat er een geel met rode sticker naast de toerenteller is geplakt met de tekst: 'Let op, nieuwe band', en op de linker spiegel staat het nummer 61.

Dieven dure BMW-motor Abcoude goed in beeld


Meer details vind je op de Bureau Hengeveld-pagina.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -