Inzamelactie voor bestolen motorcrosser Cothen

COTHEN - Om de Cothense motorcrosser Hans van Beek weer op de motor te helpen, is een inzamelactie gestart. De kersverse Nederlands kampioen bij de junioren werd na het behalen van zijn titel in Limburg bestolen.
Terwijl de crosser zich op een podium liet toejuichen, voltrok zich achter het podium een drama met grote gevolgen voor zijn carrière. Een stukje verderop werden zijn twee dure motoren gestolen, waaronder een machine van topcrosser Marc de Reuver. Omdat de motoren niet verzekerd zijn wegens de peperdure premie, is de carrière van de Cothenaar zeer waarschijnlijk in een klap voorbij.
De kans dat de motoren nog worden teruggevonden is klein. Volgens de politie worden de crossers door dieven vaak uit elkaar geschroefd en als losse onderdelen doorverkocht.
Vrienden zijn nu te hulp geschoten. Er is een rekeningnummer geopend om Hans van Beek weer aan crossmotoren te helpen. De stichting Hulp.nl een oproep geplaatst. Via gironummer 1205058 van stichting Hulp.nl te Haarlem o.v.v. Hans van Beek MX1 kunt u Hans financieel steunen.
RTV Utrecht ging langs bij de gedupeerde Hans van Beek.

Hulpactie voor bestolen motorcrosser Cothen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.