RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Boze bestuurder rijdt Amersfoortse boa bijna aan na parkeerboete

AMERSFOORT - Een Amersfoortse boa is gisteren bijna aangereden door een man die niet blij was met zijn parkeerboete. Volgens de ambtenaar was hij zeker geraakt als hij niet op tijd was weggesprongen. De automobilist is ondertussen aangehouden, meldt de politie.

Twee boa's controleerden gisteren of er voor de geparkeerde auto's aan de Leusderweg betaald was. Dat bleek bij één auto niet het geval, waarop er een boete werd uitgeschreven. De auto bleek van een 30-jarige Hilversummer die niet blij was met de boete onder zijn ruitenwisser.

OPZIJ SPRINGEN
Toen de boa's even verderop aan de Arnhemseweg aan het controleren waren, kwam de boze automobilist aanrijden. Hij gooide zijn verfrommelde bekeuring op straat. Daarop ging één van de boa's voor de auto staan om het kenteken te noteren. Toen zou de automobilist hard vooruit zijn gereden. De boa moest opzij springen om niet geraakt te worden.

De politie werd meteen ingelicht en die kon even later de boze bestuurder aanhouden. Hij zit nu vast voor verder onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -