Ooggetuige mishandeling Nieuwegein: 'Dit vreselijke beeld staat op mijn netvlies gegrift'

© Pen.nl
NIEUWEGEIN - Een man is vanochtend door drie jongens ernstig mishandeld aan de Harmonielaan in Nieuwegein. De man was er zo ernstig aan toe dat hij volgens een woordvoerder van de politie niet aanspreekbaar is. Om die reden heeft de politie dan ook nog geen signalement van de daders kunnen opnemen.
Omdat het slachtoffer nog niets heeft kunnen vertellen over de mishandeling en de mogelijke daders is alle informatie welkom, benadrukt de politie.
Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Er werd vanochtend ook een traumahelikopter opgeroepen vanwege het incident, dat even voor tien uur plaatsvond. Die is uiteindelijk niet geland.
Een omwonende zag het incident vanmorgen gebeuren. Ze zag het slachtoffer bij een speeltuintje in de buurt van de Harmonielaan lopen met zijn telefoon. "Het leek erop dat het slachtoffer foto's van de jongens in het park wilde maken", vertelt de vrouw, die anoniem wil blijven.
"Een van de jongens sloeg het slachtoffer zo hard in zijn gezicht dat hij op de grond viel en meteen bewusteloos was."
De man van de ooggetuige is meteen naar het slachtoffer toe gegaan en heeft vervolgens de ambulance gebeld. "Het was een vreselijk gezicht, dat beeld staat op mijn netvlies gegrift."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.