RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Drukte bij Jaarbeurs door meerdere evenementen: "Nog nooit zo'n chaos gezien"

UTRECHT - Dankzij onder andere de Dutch Comic Con, het Zapp Sinterklaasfeest en de Fitfair is het vandaag een drukte van jewelste in en rondom de Jaarbeurs. Veel mensen doen op Twitter hun beklag over de verkeerschaos die is ontstaan door de grote toestroom van bezoekers.

"Ik woon al vijftien jaar vlakbij de Jaarbeurs maar ik heb in al die jaren nog nooit zo'n chaos gezien", schijft een omwonende. "De Jaarbeurs had echt even moeten nadenken. Hmm, zijn er veel bezoekers? Misschien eentje uitstellen? Of niet alles dan plannen? Gaan we niet redden?", schrijft een ander. "Ik sta nu al twee uur in de file, voel mij rete ongemakkelijk en gestrest. Aanval? Nee. Not yet", laat weer een ander weten.

REACTIE JAARBEURS
De Jaarbeurs laat in een reactie weten dat het inderdaad ontzettend druk is momenteel: "We hebben mensen geadviseerd om met de trein te komen. Er zijn momenteel veel evenementen die samenkomen. De sfeer is in ieder geval goed", vertelt een woordvoerster. Of het t druk is en er mogelijk minder grote evenementen tegelijk moeten worden georganiseerd, zal worden besproken: "We evalueren altijd. Dit nemen we zeker mee."
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -