RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wilde politie-achtervolging eindigt op Amersfoortse bouwplaats

1/2
AMERSFOORT - De politie had gisteravond laat de handen vol aan de bestuurder van een Audi, die vluchtte voor agenten. In de buurt van Nijkerk zette de politie de achtervolging in, die eindigde op een bouwplaats in Amersfoort.

Waarvan de Audi-bestuurder en eventuele andere inzittenden worden verdacht, is nog onduidelijk. Maar dat de vluchter niet gepakt wilde worden staat vast: de bestuurder probeerde aan de agenten te ontsnappen door op De Steenuil (achter zwem- en sportcomplex Amerena) een bouwplaats op te rijden. Met zijn wagen reed hij dwars door een hek heen en hij kwam tot stilstand tegen een betonmixer.

Daarna ging de bestuurder er te voet vandoor. De persoon is uiteindelijk niet meer gevonden, ondanks de inzet van een politiehelikopter. De auto is weggesleept en in beslag genomen.

 De vlucht van de auto eindigde tegen een betonmixer, waarop de bestuurder er te voet vandoor ging. De vlucht van de auto eindigde tegen een betonmixer, waarop de bestuurder er te voet vandoor ging. | Foto: Keistadnieuws


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.






Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -