'Ridouan Taghi houdt zich schuil op Iraans jetset-eiland'

© Opsporing Verzocht
VIANEN/UTRECHT - Politie en justitie komen steeds dichter bij de mogelijke verblijfplaats van Ridouan Taghi. 's Lands meest gezochte crimineel is gesignaleerd op het Iraanse jetset-eiland Kish, waar hij zich kennelijk onaantastbaar waant.
Dat schrijft De Telegraaf woensdag op basis van meerdere bronnen "binnen en buiten de opsporingsdiensten". Het rechercheteam dat jacht maakt op de crimineel uit Vianen beschikt volgens de krant al langer over informatie dat de van meerdere moorden verdachte Taghi zich schuilhoudt in Iran.
Tot voor kort was niet precies bekend waar hij zat, maar nu zijn er steeds meer aanwijzingen dat Taghi zich vaak op het eiland Kish bevindt. Vanaf Kish is het ongeveer twee uur varen naar Dubai, waar volgens de bronnen van De Telegraaf Taghi en zijn gezin een huis bewonen op het luxe eiland Palm Jumeirah.
Naast het jagen op Taghi proberen politie en Openbaar Ministerie volgens De Telegraaf zijn infrastructuur in Nederland te verwoesten. Op zeven locaties in en rond Utrecht deed de politie dinsdag in dit verband doorzoekingen. Er werden auto's, motoren, goederen, gegevensdragers en een groot geldbedrag in beslag genomen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.