RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Scott Calderwood nieuwe trainer DOVO

VEENENDAAL - DOVO heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden in Scott Calderwood. Volgens de club een waardig opvolger voor Gert Kruys. Dat meldt de Veenendaalse club.

Voorzitter Jan Willem de Groot is content met Calderwood: "We hebben Scott leren kennen als een gepassioneerd en communicatief vaardige trainer. Hij is resultaatgericht en weet wat hem bij DOVO te doen staat. Wij zijn ervan overtuigd dat Scott past in het beeld dat wij hebben van een trainer die ons kan helpen om in ieder geval in de derde divisie te blijven."

De afgelopen dagen voerde DOVO gesprekken met verschillende kandidaten. Zo werd vandaag bekend dat Bert van Hunenstijn niet is ingegaan op het aanbod van de Veenendaalse derdedivisionist.

Ook Calderwood is blij: "Ik zie dit als een enorm mooie uitdaging. De afgelopen weken heb ik DOVO enkele malen zien spelen. Ik heb een gretige groep gezien waar veel potentie inzit. Aan mij de taak om met dit team punten te gaan halen."

De 41-jarige Doetinchemmer staat aanstaande dinsdagavond voor het eerst op het trainingsveld. De club en de trainer hebben een overeenkomst gesloten tot het eind van het seizoen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -