RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Auto afgepakt van beruchte drugsrijder zonder rijbewijs

NIEUWEGEIN/IJSSELSTEIN - De politie Nieuwegein heeft een automobilist zonder rijbewijs aangehouden die onder invloed was van drugs.

De man reed van IJsselstein naar Nieuwegein. Agenten herkenden meteen zijn oude grijze Ford. De bestuurder is volgens de politie een recidivist die regelmatig betrokken is geweest bij drugsgerelateerde meldingen en rijden zonder rijbewijs.

"Toen wij uitstapten om het voertuig te naderen reed de bestuurder hard van ons weg. Een kleine speurtocht later troffen de collega's hem lopend in de wijk", schrijft de politie op Facebook. "Wij herkenden hem direct en hij is daarop door ons aangehouden. Op het bureau bleek tevens nog een openstaande boete van kracht. Daarnaast hebben wij een drugstest afgenomen en bleek hij een indicatie te hebben voor de werkzame stof van wiet, THC, in zijn systeem."

De oude Ford van de man is in beslag genomen. Het Openbaar Ministerie beraadt zich over vernietiging van de auto om toekomstige misstappen met het voertuig te voorkomen, meldt de politie.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -