RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Boekingswebsite: hotel in Pieter Baan Centrum was grap

UTRECHT - Overnachten in dezelfde kamer als waar moordenaars Volkert van der G. of Mohammed B. sliepen, en dat voor maar 106 euro. Het klinkt een beetje vreemd en dat blijkt het ook te zijn. En daarom heeft boekingswebsite Booking.com een aanbieding voor een hotelovernachting in het oude Pieter Baan Centrum in Utrecht offline gehaald.

HOTEL PIETER BAAN
'Hotel Pieter Baan' bood op Booking.com een overnachting voor twee personen aan in een van de meest beruchte tbs-instellingen die Nederland de afgelopen jaren heeft gekend.

Navraag bij Booking.com wijst uit dat het niet om een echte aanbieding ging. De boekingssite: "Als blijkt dat de accommodatie inderdaad onjuist vermeld is, ondernemen we onmiddellijk actie door de desbetreffende accommodatie te verwijderen, net zoals we in dit geval hebben gedaan."

Na het vertrek van het Pieter Baan Centrum naar Almere werd het gebouw aan de Gansstraat in gebruik genomen door kunstenaars. En ook al kleven er nadelen aan het pand, zoals dat in veel ruimtes niet eens een raampje open kan, één kunstenaar liet vandaag weten nog steeds erg tevreden te zijn met haar ruimte: "Ik hoop er zo lang mogelijk te blijven zitten."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -