Weer aanhouding in zaak-Marlies

UTRECHT - De politie heeft maandag op Bonaire een nieuwe verdachte aangehouden in de zaak van de Nederlandse Marlies van der Kouwe.
De 25-jarige Kenneth M. werd opgepakt in de wijk Tera Kora, waar hoofdverdachte Ryan P. woont. Dat heeft de politie op Bonaire bekendgemaakt.
Ook heeft de politie huiszoekingen gedaan in de woning van M. en het huis van zijn vriendin. Volgens de oom van M. heeft de politie kleding van de verdachte meegenomen. Of de politie ook spullen in beslag heeft genomen bij de vriendin van M., is niet bekend.
Vrijdagmiddag (lokale tijd) werd het lichaam van Van der Kouwe gevonden op een ruig terrein in de wijk Amboina. Na DNA-onderzoek zondag heeft het Nederlands Forensisch Instituut bevestigd dat het om de 24-jarige apothekersassistente gaat.
Drie verdachten zitten nu nog vast in de verdwijningszaak van Van der Kouwe. Hoofdverdachte Ryan P. is overgeplaatst naar de Bon Futuro gevangenis op Curaçao. Op Bonaire zitten nog twee mannen in
voorarrest , Siegmar M. en de maandag opgepakte Kenneth M.
Jimmy R., de vierde verdachte, is inmiddels weer op vrije voeten. Dat heeft de politie maandag bevestigd. R. was op de avond van de verdwijning van Van der Kouwe op stap met Ryan P. Hij zegt Ryan na één uur 's nachts niet meer te hebben gezien.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.