Wijkagenten stuiten per toeval op voortvluchtige vrouw bij McDonald's Breukelen

De vestiging van de McDonald's in Breukelen.
De vestiging van de McDonald's in Breukelen. © Google Streetview
BREUKELEN - De politie heeft vannacht bij een vestiging van de McDonald's in Breukelen een vrouw aangehouden die een boete van 29.000 euro en een gevangenisstraf van 127 dagen open had staan. De vrouw zal de feestdagen in de cel moeten doorbrengen.
Twee wijkagenten werden rond 01.30 uur 's nachts opgeroepen omdat personeel van de McDonald's werd lastiggevallen. De overlastgevers bleken bij aankomst van de wijkagenten al vertrokken te zijn, maar hun oog viel vervolgens op een oude Volkswagen-auto.
Toen de agenten het kenteken controleerden, bleek deze auto niet verzekerd te zijn. Na een iets grondigere check bleek de eigenares dieper in de problemen te zitten: er stonden ook nog een boete van 29.000 euro en een gevangenisstraf van 127 dagen op haar naam.
Een gespecialiseerd politieteam van de Landelijke Eenheid, het zogeheten Fugitive Active Search Team (Fast), was al enkele tijd naar de vrouw op zoek. De hoge boete kwam voort uit criminele winsten, schrijft de politie Stichtse Vecht op Facebook.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.