RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Opnieuw mis bij Kerklaan in Hoogland: waterleiding voor vierde keer in een week gesprongen

HOOGLAND - Voor alweer de vierde keer deze week zijn monteurs op de Kerklaan in Hoogland bezig met het dichten van een waterlekkage. Waterbedrijf Vitens zegt ontzettend te balen van de situatie. "Op dit moment weten we niet waarom het precies hier telkens misgaat."

Een monteur van het waterbedrijf kon niet lang rust nemen van het repareren van een lekkage vanochtend vroeg. Rond 05.45 uur sprong toen de waterleiding in de Kerklaan. Later vanmiddag ging het opnieuw mis, nog geen halve meter van het lek dat vanochtend ontstond.

Woensdag en vrijdag was het ook al raak in de Kerklaan. Een woordvoerder van Vitens laat weten het "ontzettend vervelend te vinden voor alle klanten". Waar het probleem precies zit, is vooralsnog niet duidelijk. "Het kan zijn dat de leiding slecht is, maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. Denk bijvoorbeeld aan bomen die boven de leidingen groeien."

Rond 20.30 uur 's avonds was het lek gedicht. Maandag gaat het bedrijf verder onderzoek doen naar de oorzaak en de langetermijnoplossing voor het probleem.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -