RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

NS wil verloren knuffels voor kerst thuisbrengen

1/5
PROVINCIE UTRECHT - Cor het Konijn, Po de Panda, Heidi de Herder, Erik de Eekhoorn en Huub de Hond. Het zijn allemaal knuffels die dit jaar per ongeluk zijn achtergebleven op een station of in de trein. De NS heeft de knuffelvriendjes een naam gegeven en wil ze zo snel mogelijk weer naar huis brengen. Heidi de Herder is gevonden op Utrecht Centraal.

Het spoorwegbedrijf trapt vandaag de Week van de Verloren Knuffel af. In deze week worden de gevonden knuffels volop gedeeld op social media, in de hoop dat iemand het pluizige speeltje herkent. Bij een match zal de knuffel nog voor kerst thuis zijn, zo belooft de NS.

Het Utrechtse spoorbedrijf heeft in ieder geval goede hoop dat alle knuffels weer thuiskomen: vorig jaar konden vier van de vijf knuffels weer veilig thuis worden gebracht.

PASSEN EN TASSEN
Knuffels zijn overigens niet het enige wat we dit jaar achterlieten in de trein. In de eerste tien maanden van 2019 zijn er 108.000 voorwerpen in de trein gevonden; een record. Het vaakst lieten we pasjes rondslingeren. Daarna lieten we onze tas vaak staan of vergaten we onze portemonnee. Ook sleutels en tassen lieten we massaal achter.

Ook vergaten we wat meer ongebruikelijke spullen mee te nemen. Zo werden een strijkplank, nachtkastje en zelfs een driewieler vergeten.

 Cor het Konijn, verloren op station Gouda. Cor het Konijn, verloren op station Gouda. | Foto: NS

 Erik de Eekhoorn, verloren op station Eindhoven. Erik de Eekhoorn, verloren op station Eindhoven. | Foto: NS

 Po de Panda, verloren op station Den Haag. Po de Panda, verloren op station Den Haag. | Foto: NS Huub de Hond, verloren op station Leeuwarden. Huub de Hond, verloren op station Leeuwarden. | Foto: NS


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -