RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ludieke reactie op plofkraak: Coolblue plaatst vacature Parttime Plofknaapje Utrecht

UTRECHT - Coolblue heeft op een ludieke manier gereageerd op de tweede plofkraak in korte tijd bij de winkel aan het Utrechtse Europaplein. Op Twitter hebben ze een vacature geplaatst waarin ze op zoek zijn naar een plofknaapje.


Volgens het elektronicabedrijf zitten er wel een aantal plus- en minpunten aan de job. "Elke dag is een klapper, flexibele werktijden, goed te combineren met verder niks doen, je gaat viraal en je komt op Dumpert, maar het levert geen reet op." In de winkel staan namelijk alleen dummy-producten. Bij deze kraak zijn er twee meegenomen.

Ook de functiespecificaties laten niets te wensen over: "Minimaal 1 nacht werkervaring, je bent een echte nachtkraker, je woont in Utrecht of omgeving, je hebt ervaring met explosieven, je rijdt het liefst met z'n tweeŽn op ťťn scooter, je hebt een zwarte helm, je was in de nacht van 11 op 12 december rond 02:00 bij de Coolblue-winkel aan de Europalaan in Utrecht."

TWEEDE PLOFKRAAK
De schade door de plofkraak is enorm en veel inwoners van de stad zijn wakker geworden door de explosie. Tot in de Dichterswijk is de knal gehoord.

Bij de zoektocht naar de voortvluchtige plofkrakers is een helikopter ingezet. De twee daders zouden op een scooter in de richting van Lunetten zijn gereden.

Op 12 juli dit jaar was het Coolblue-filiaal ook doelwit. Toen reden drie ramkrakers met een auto de winkel in. De politie wist hen aan te houden. Daarbij werden ook waarschuwingsschoten gelost.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -