Vrouw beroofd en mishandeld met staaf

IJSSELSTEIN - In IJsselstein is een vrouw op gewelddadige wijze van haar tas beroofd.
Dinsdagavond rond acht uur liep de 22-jarige IJsselsteinse over de Professor Dr. Claylaan. Plotseling werd ze van achteren beetgepakt en werd haar mond door een hand dichtgehouden. Zij beet hard in de hand, waarna de verdachte haar losliet.
De vrouw draaide zich om en zag twee jongemannen. Eén van hen sloeg haar vervolgens met een staaf, waardoor ze ten val kwam. Daarop gingen de twee er met de tas van het slachtoffer in de richting van de Mondriaanlaan vandoor.
Het slachtoffer ging naar de dichtsbijzijnde woning en belde daar aan. De bewoners vingen haar op en belden de politie. Agenten hebben de overvallers niet meer kunnen vinden. Het slachtoffer liep letsel op en deed aangifte van de beroving.
Signalementen:
Een getinte jongeman van 20 – 25 jaar, 1.65 – 1.70 meter, donker kort haar, normaal postuur, blauwe spijkerbroek, donker kort jack en sportschoenen;
Een getinte jongeman van 20 – 25 jaar, 1.75 – 1.80 meter, kinderlijk gezicht, wit trainingsjack met capuchon met mogelijk een Nike-opschrift, blauwe spijkerbroek, donkerkleurige pet met klep en sportschoenen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.