RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meerdere huiszoekingen en aanhoudingen in regio Utrecht na arrestatie Ridouan T.

PROVINCIE UTRECHT - Na de aanhouding van Ridouan T. in Dubai gisteren heeft de politie meerdere invallen gedaan in de regio Utrecht. Dat gisteravond een woning in Vianen werd doorzocht, was al bekend maar nu meldt de politie dat ook in Huis ter Heide, Utrecht en Amsterdam huizoekingen zijn geweest. Er zijn zes aanhoudingen verricht.

Gisteravond meldden ooggetuigen al dat er een huiszoeking in Vianen was. Daar doorzochten agenten van de Dienst Speciale Interventies een woning. Al snel werd duidelijk dat dit met de aanhouding van Ridouan T. te maken had. De tot gisteren meestgezochte crimineel van Nederland komt oorspronkelijk uit Vianen en heeft daar nog familie wonen. Volgens bronnen van Het Parool werd gisteren zijn zus aangehouden.

De politie brengt nu naar buiten dat er gisteren naast Vianen ook in Huis ter Heide, Utrecht en Amsterdam invallen zijn geweest. Er werd op acht plekken gezocht. Vijf mannen en een vrouw zijn aangehouden voor witwassen, wapenbezit en het bezit van verdovende middelen. Zij zijn tussen de 29 en 45 jaar oud.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -