RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kinderboerderij Maarssenbroek financieel gered dankzij crowdfundingactie

MAARSSENBROEK - Kinderboerderij Otterspoor in Maarssenbroek is voorlopig uit de financiŽle problemen. Een crowdfundingactie heeft bijna 5000 euro opgebracht en dat is genoeg om in elk geval de komende tijd open te blijven.

Enkele weken geleden plaatse het bestuur van de kinderboerderij een noodkreet op Facebook. Er was snel geld nodig, want anders zou de zomer niet gehaald worden. Voorzitter Annemarieke Ankersmit vertelde dat er zeker 3000 euro nodig zou zijn om het eerste en tweede kwartaal door te kunnen komen. Om het geld bij elkaar te krijgen werd een crowdfundingactie gestart.

Met succes, want inmiddels staat de teller op 4.950 euro. "Het doet ons ontzettend goed dat er zoveel gedoneerd is", laat het bestuur weten op Facebook. "De druk is nu van de ketel en we kunnen in 2020 verder werken aan structurele oplossingen." Ook de komende maand kan er nog geld gedoneerd worden. Daarnaast roept het bestuur van de kinderboerderij mensen op om vrijwilliger te worden. "Want ook zonder brede vrijwilligersgroep kan de boerderij niet draaien."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -