Enzo Knol biedt excuses aan voor vuurwerkpot in parkeergarage

© Youtube/Enzo Knol
ZEIST - Vlogger Enzo Knol biedt zijn excuses aan voor onverantwoordelijk gedrag. In een inmiddels verwijderd videofragment steekt hij een vuurwerkpot af in een parkeergarage.
Knol, die zelf in Zeist woont, filmde de video bij zijn moeder in Assen. In de video steekt hij een boel vuurwerk buiten af, maar voor een grote pot heeft hij andere plannen. "Ik heb een goed idee. Wat nou als we de 'Angry Birds' pakken, en hem in het hoekje afsteken?" zegt hij tegen zijn vrienden.
Het fragment is inmiddels uit de video verwijderd. Tegen RTL Nieuws geeft Knol toe dat het toch niet zo'n goed idee was. "Los van het feit dat dit geen illegaal vuurwerk is en dat er geen schade is ontstaan: het is niet slim om dit in een parkeergarage te doen."
Een screenshot uit het inmiddels verwijderde fragment.
Een screenshot uit het inmiddels verwijderde fragment. © Youtube/Enzo Knol
Hij zegt te begrijpen dat het fragment, na de incidenten van oud en nieuw, verkeerd kan vallen. "Natuurlijk wordt er na de heftige gebeurtenissen, waaronder de brand in Arnhem, met een andere blik naar de video gekeken. Dit was niet handig."
Knol is met ruim twee miljoen volgers een van de populairste vloggers van Nederland. De video waar het fragment uit is verwijderd staat al meer dan een dag op de eerste plaats in de Trending-lijst van YouTube.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.