RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht op trainingskamp naar Spanje

UTRECHT - De selectie van FC Utrecht is vandaag naar Spanje vertrokken voor een trainingskamp. De voetballers gaan zich tot en met zaterdag 11 januari aan de Middellandse Zee voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Trainer John van den Brom neemt dertig spelers mee. Onder hen enkele jeugdige voetballers die normaal gesproken voor Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie uitkomen. Het gaat om Jonas Arweiler, Erros Maddy, Mitchell van Rooijen, Gabriël Culhaci en Tommy St. Jago.

Andere opvallende aanwezige is Mikki van Sas. De 15-jarige doelman uit de jeugdopleiding neemt de plek in van David Jensen. Die verloor een halfjaar geleden zijn basisplaats en mag thuisblijven om een nieuwe club te zoeken.

Van Sas completeert het vijftal keepers dat meegaat naar Spanje. De andere doelmannen zijn Maarten Paes, Fabian de Keijzer, Joey Houweling en Thijmen Nijhuis.

Vrijdag speelt FC Utrecht in Spanje een oefenwedstrijd tegen het Duitse Bayer Leverkusen, dat wordt getraind door Nederlander Peter Bosz. De eerstvolgende competitiewedstrijd is vrijdag 17 januari in Zwolle tegen PEC.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -